CANADA Visa - Aplikimi Online për Vizë në Kanada Viza Zyrtare

Travel Services January 23, 2024 1103

Description

Çfarë është programi i Autorizimit Elektronik të Udhëtimit në Kanada, Kanadaja funksionon një kornizë udhëtimi dhe elektronike në internet për vendet e heqjes së vizave që njihet si Miratimi Elektronik i Udhëtimit. Ky program është vetëm një nga mekanizmat e shumtë që qeveria kanadeze tenton si tipar i bashkërendimit të tyre me SHBA-në dhe shumë vende të tjera. Viza kanadeze është e detyrueshme dhe e detyrueshme për të hyrë në Kanada. SHBA dhe Kanadaja kanë përqafuar një strategji për të punuar në sigurinë e kufirit të tyre të përbashkët dhe për t'u bashkuar në ndarjen e të dhënave të vizave dhe lëvizjes për eksploruesit që vizitojnë secilin vend. Kërkesa e Miratimit Elektronik të Udhëtimit është shtysa kritike e Kanadasë në dritën e kësaj marrëveshjeje. Banorët e shumë vendeve pritet të marrin një ETA ose Autoritet Elektronik të Udhëtimit përpara fluturimit të tyre për në Kanada. Vendet e mëposhtme kanë të drejtë për vizë kanadeze Eta. Andorra English Abroad Domain Banor i Anguilla Australia Austri Bahamas Barbados Belgjikë English Abroad Region Banor i Bermudës English Abroad Domain Banor i Ishujve të Virgjër Anglez Brunei Darussalam Bullgari Domain Anglisht jashtë vendit Banor i Ishujve Kajman Kili Kroaci Qipro Republika Çeke Danimarkë Estonia Anglisht Jashtë Rajoni Banor i Ishujve Falkland Finlanda Francë Gjermani Anglisht Abroad Domain Banor i Gjibraltar Greqi Hong Kong Hungari Islandë Irlandë Izrael Itali Japoni Kore (Republika e) Letoni Lihtenshtajni Lituani Luksemburg Maltë Meksikë Monako Anglisht jashtë vendit Domain Banor i Montserratit Holandë Zelanda e Re Norvegji Papua Guinea e Re Anglisht Jashtë Rajoni Banor i Pitcairn Rajoni i Shën Broad. Helena Rumania (vetëm mbajtës të vizave elektronike) Samoa San Marino Singapor Sllovaki Slloveni Ishujt Solomon Spanjë Suedi Zvicër Tajvan Ishujt Turks dhe Kaikos u bashkuan me mbretërinë e bashkuar të Emirateve të Lindjes së Mesme (banor anglez, publik anglez jashtë shtetit, banor anglisht jashtë vendit, subjekt anglisht me liri në Mbretërinë e Bashkuar) Shteti i qytetit të Vatikanit What is the Canada Electronic Travel Authorization program Canada works an online travel and electronic framework for visa waiver countries that is known as the Electronic Travel Approval. This program is only one of the numerous mechanisms that the Canadian government is attempted as a feature of their joint concurrence with the US and many other countries. Canadian Visa is obligatory and mandatory to enter Canada. The US and Canada have embraced a strategy to work on the security of their common boundary and team up on sharing visa and movement data on explorers visiting either country. Andorra English Abroad Domain Resident of Anguilla Australia Austria Bahamas Barbados Belgium English Abroad Region Resident of Bermuda English Abroad Domain Resident of the English Virgin Islands Brunei Darussalam Bulgaria English Abroad Domain Resident of the Cayman Islands Chile Croatia Cyprus Czech Republic Denmark Estonia English Abroad Region Resident of the Falkland Islands Finland France Germany English Abroad Domain Resident of Gibraltar Greece Hong Kong Hungary Iceland Ireland Israel Italy Japan Korea (Republic of) Latvia Liechtenstein Lithuania Luxembourg Malta Mexico Monaco English Abroad Domain Resident of Montserrat Netherlands New Zealand Norway Papua New Guinea English Abroad Region Resident of Pitcairn Island Poland Portugal English Abroad Region Resident of St. Helena Romania (just electronic visa holders) Samoa San Marino Singapore Slovakia Slovenia Solomon Islands Spain Sweden Switzerland Taiwan Turks and Caicos Islands Joined Middle Easterner Emirates Joined Realm (English Resident, English Overeas Public, English Abroad Resident, English Subject with UK residency freedoms) Vatican City State


Address : Rruga Stavro Vinjau 18, Tirana, Albania


Phone : +355 4 224 7285


Email : info@canadavisaonline.org


Website : https://www.canada-eta-visa.org/sq/visa/


 


Business Hours : 24/7/365

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest